Araban Kaymakamlığı'nın 3 Projesi Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Araban Kaymakamlığı'nın 3 Projesi Kabul Edildi

Araban Kaymakamlığı\'nın 3 Projesi Kabul Edildi

Gaziantep'in Araban İlçe Kaymakamlığı'nın, 2011 yılı SODES projelerinden yararlanmak amacıyla gönderdiği projelerden 3'ü kabul edildi.

04.01.2012 10:50

Gaziantep'in Araban İlçe Kaymakamlığı'nın, 2011 yılı SODES projelerinden yararlanmak amacıyla gönderdiği projelerden 3'ü kabul edildi.

Kaymakam Emre Nebioğlu, yaptığı açıklamada, "Bu projemizle 8. sınıfa devam eden 100 öğrencimize SBS kursu açılacak. Ayrıca sınav kaygısı, hızlı okuma eğitimi verilecek, piknik ve gezi düzenlenecektir. İlçemizdeki 15 tane okulun kütüphaneleri tadilat yaptırılarak, öğrencilerimizin istifadesine sunulacaktır. Ayrıca kitaplık ve kitap alınarak mevcut kütüphanelerimiz zenginleştirilecektir. İlçemizde 250 öğrenciye 6 dalda (Basketbol, Futbol, Voleybol, Tenis, Uzakdoğu Sporları ve Güreş) spor kursları açılarak kursa katılan öğrencilerin spor kıyafetleri ve salon malzemeleri alımı yapılarak öğrencilerimizin daha nezih ve temiz bir ortamda spor yapmaları sağlanacak. Ayrıca turnuva ve piknik gibi organizasyonlarda proje kapsamında yapılacaktır" dedi.

Nebioğlu, önümüzdeki yıllarda da ihtiyaç duyulan alanlarla ilgili proje hazırlamaya devam edeceklerini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban Kaymakamlığı'nın 3 Projesi Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement