Ardahan'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Ardahan'daki Terör Örgütü Operasyonu

Ardahan'ın Göle ilçesinde, su kesintisini gidermek isteyen belediye personelini alıkoyan teröristlerin, olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcı, uzun namlulu silah ve roketatarla saldırdığı belirlendi.

12.07.2015 22:33

Ardahan'ın Göle ilçesinde, su kesintisini gidermek isteyen belediye personelini alıkoyan teröristlerin, olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcı, uzun namlulu silah ve roketatarla saldırdığı belirlendi.

Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün Göle Belediyesine ait içme suyu depolarında arızaya neden olan 7 kişilik terörist grubun, arızayı gidermek için su deposuna giden 3 belediye personelini bir süre rehin aldığı ve araçlarını yaktığı anımsatıldı.

Bölgeye Erzurum'dan operasyon için giden jandarma ekiplerinin olay yerinde incelemede bulunduğu sırada teröristlerin silahlı saldırısına uğradığı hatırlatılan açıklamada, saldırının uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, uzun namlulu silah ve roketatarla gerçekleştiğinin tespit edildiği bildirildi.

Açılan ateş sonucu yoldan geçen sivil bir beyaz minibüsteki 5 kişiden 2'sinin yaralandığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği belirtilerek, sivil araçtaki kişilerin askeri personel olduğu düşüncesiyle saldırının yapıldığının değerlendirildiği ifade edildi.

Yaralıların, Göle ve Ardahan devlet hastanelerinde tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement