Ardahan İl Emniyet Müdürü Anneler Günü'nde çifti ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Ardahan İl Emniyet Müdürü Anneler Günü'nde çifti ziyaret etti

Ardahan İl Emniyet Müdürü Anneler Günü\'nde çifti ziyaret etti

Ardahan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, Anneler Günü'nde dünyaya gelen çifti hastanede ziyaret ederek, 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. İlk annesi olan Aysun Akçay'a çiçek ve hediyeler takdim eden Şener, bebeğe iyi bakmalarını ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

12.05.2024 18:08

Ardahan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, bebekleri Anneler Günü'nde dünyaya gelen çifti hastanede ziyaret ederek, 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulunup, Anneler günü'nü kutladı.

Aysun Akçay, Ardahan Devlet Hastanesi'nde Anneler Günü'nde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ardahan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, Anneler Günü'nün ilk annesi Akçay'ı hastanedeki odasında ziyaret ederek, çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Şener, "İlk çocuğunuz ve böyle bir güne denk gelmiş. Gözünüz aydın diyelim. Allah analı babalı büyütsün. Anneler Günün kutlu olsun. Bu kutsal görevi sen de üstlendin. Sen de artık bir annesin, bebeğe iyi bak olur mu? Bir ihtiyacınız olursa devletin polisi olarak biz buradayız. Her zaman yanınızdayız. Tekrar kutluyorum" dedi.

İlk bebeğini kucağına alan anne Aysun Akçay, "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu anlamlı günde bizi çok mutlu ettiler. Bizim ziyaretimize gelen emniyet müdürümüze ve memurlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Baba Tayfun Akçay ise, "Müdürümüz bizleri ziyarete geldi. Kendisine çok teşekkür ederiz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan İl Emniyet Müdürü Anneler Günü'nde çifti ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement