Asiad İftarda Emniyet Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Asiad İftarda Emniyet Mensuplarıyla Buluştu

Asiad İftarda Emniyet Mensuplarıyla Buluştu

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) tarafından organize edilen iftar buluşması programında, gönül kazanmanın önemine değinerek insanı merkeze alan bir düşünceyle hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

04.08.2013 14:46

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) tarafından organize edilen iftar buluşması programında, gönül kazanmanın önemine değinerek insanı merkeze alan bir düşünceyle hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Mersin ASİAD, dernek merkezinde düzenlediği iftar programında İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya geldi. Programa Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, ASİAD Başkanı Emin Rıdvan Oğuz, ASİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Emniyet Müdürlüğü yetkilisi katıldı.

İftar programında konuşan İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Ramazan ayının son günlerinde böylesine güzel bir dost sofrasında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, bu birlikteliğin her zaman devam etmesi temennisinde bulundu. Mersin ASİAD'ın iş dünyasına yönelik bir sivil toplum kuruluşu olarak öncelikli hedefinin işadamlarına katkı sağlamak olduğunu belirten Öksüz, "Ancak para kazanmanın yanında gönül kazanmanın, insan kazanmanın, sokaktaki çığlıkları duymanın para kazanmak kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Paylaşabilmek, dertleşebilmek insanlığın meziyetindendir. Bu çatı altında her bulunuşumda gönül kazanmanın ve paylaşmanın güzelliğini hissederek buradan ayrıldım" dedi. Mersin'de 5 yıl içerisinde bir çok olaya tanık olduğunu söyleyen Öksüz, "Sokaklarda yardım eli uzatılmasını bekleyen bir çok genç var. Bizler her zaman bu çığlıkları duyan, gözyaşını silen ve baş okşayanlardan olmaya gayret ettik. Bu gençlerle aynı sofralarda oturduğumuz gibi bu ülkenin geleceğini de paylaşacağız" diye konuştu. Öksüz, her işte insanın merkeze alınması gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti; "İnsan odaklı düşünmüyorsak, evrensel değerleri taşımıyorsak oturup bir kez daha düşünmeliyiz. Burada aynı duyguları paylaştığımız, başkalarının dertleriyle dertlenen insanları görüyoruz. Onun için buna gönül veren ASİAD'a ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyorum."

Mersin ASİAD Başkanı Emin Rıdvan Oğuz da konuşmasına, "Ülkemizin birliği ve beraberliği adına, milletimizin huzur, güvenlik ve asayişini sağlama adına gözünü kırpmadan canı pahasına görevini başarıyla yerine getiren siz kardeşlerimize her zaman dua ediyoruz" sözleriyle başladı. Eşit, adil ve dengeli bir görev ortaya koyarak sahip olduğumuz değerlerimizi koruyan bir emniyet teşkilatına sahip olmanın milletçe gururunu taşıdıklarını dile getiren Oğuz, "Emniyet teşkilatımız, üstlenmiş olduğu sosyal sorumluluk anlayışıyla da büyük başarılara imza atarak sadece toplum düzenini sağlama görevini değil toplumun ahlaki ve eğitim yönünden de gelişmesi amacıyla faaliyetlerini devam ettirmektedir" dedi.

Program sonunda ASİAD Başkanı Emin Rıdvan Oğuz, Emniyet Teşkilatına çalışmalarında başarılar dileyerek İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'e plaket takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asiad İftarda Emniyet Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement