Asimder'den Vali Yardımcısı Özmen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asimder'den Vali Yardımcısı Özmen'e Ziyaret

Asimder\'den Vali Yardımcısı Özmen\'e Ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'i makamında ziyaret etti.

12.09.2013 13:54

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; dernek çalışmaları hakkında bilgi veren ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ermenilerin yıllarca bu bölgede, Azerbaycan ve İran'da katliamlar yaptıklarını belirtti. Gülbey, "Bu insanlık dışı katliamlar ortadayken her ortamda Türk milletini sözde soykırım ile suçlamaktalar. Bizlerde dernek olarak bu yalan makinesi haline gelmiş Ermenilerin gerçek yüzünü halkımıza, gençlerimize anlatmaktayız" dedi.

Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen ise, Iğdır'ın Ermeniler tarafından katliama maruz kalan illerden biri olduğunu ifade ederek, " Türkiye'nin tek soykırım anıtının da bu şehirde olduğunu geldiğimde gezip gördüm. Bu mesele üzerine de kurulmuş köklü bir derneğin olması ayrıca sevindirici bir olay. ASİMDER'in yaptığı faaliyetleri duymuştum, yakından tanımak daha da iyi oldu. Iğdır'daki tüm STK'ların daha da desteklenerek projelerle güçlendirilip daha aktif hale getirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, Vali Yardımcısı Özmen'e Türk-Azerbaycan bayrakları ve dernek flamasının bulunduğu masa bayrağı ile Ermenilerin yaptığı katliamları anlatan tarihi kitaplar hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder'den Vali Yardımcısı Özmen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement