Aslanapa Kaymakamlığına Personel Alımı - Son Dakika
Yerel

Aslanapa Kaymakamlığına Personel Alımı

Aslanapa Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalıştırılmak üzere "sosyal yardım ve inceleme görevlisi" istihdam edecek.

15.02.2012 16:20

Aslanapa Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalıştırılmak üzere "sosyal yardım ve inceleme görevlisi" istihdam edecek.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, "üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren fakültelerinin birinden mezun olmak" koşulu bulunan alımla ilgili başvurular, gerekli belgelerle 22 Şubat günü mesai bitimine kadar Kaymakamlıkta kabul edilecek.

Başvuran adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak 4 kişi sözlü sınava çağrılacak.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, 23 Şubat'ta

"www.aslanapa.gov.tr" web sitesinden duyurulacak. Sınava girmeye hak kazanan adaylara, işe başvuru dilekçelerinde bildirdikleri cep telefonları aranarak da bilgi verilecek.

Sözlü sınav, 27 Şubat'ta kaymakam odasında, Vakıf Mütevelli Heyetinin belirleyeceği sınav komisyonu tarafından yapılacak.

Başarı sıralaması yapılırken, KPSS puanının yüzde 60'ı ile sözlü sınav notunun yüzde 40'ı toplanarak işe alınacak kişi belirlenecek ve sınav sonucu 2 Mart'ta web sitesinden duyurulacak.

-Adaylarda aranan koşullar-

Başvuru için belirlenen şartlar ise şöyle:

"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 18 yaşını bitirmiş olmak. Sınava son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (22 Şubat 1982 tarihinden sonra doğmuş olmak). Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. Başvuracak erkek adaylar açısından askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak. Sınavlarda başarılı sayılırsa Kütahya ili veya ilçelerinde ikamet edecek olmak. Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren fakültelerin birisinden mezun olmak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde lisans mezunları için yapılan KPSS veya 09-10 Temmuz 2011 tarihlerinde A grubu kadroları ve öğretmen adayları için yapılan KPSS'ye girmiş olup, KPSS-P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak."

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aslanapa Kaymakamlığına Personel Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement