Atatürk Satranç Turnuvası Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Atatürk Satranç Turnuvası Heyecanı

Atatürk Satranç Turnuvası Heyecanı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Satranç İl Temsilciliği Ulu Önder Atatürk'ün anısına satranç turnuvası düzenledi.

11.11.2013 10:00  Güncelleme: 10:14

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Satranç İl Temsilciliği 10 Kasım'da aramızdan ayrılan Ulu Önder Atatürk'ün anısına satranç turnuvası düzenledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 75. Yılı sebebiyle Satranç Turnuvası düzenlendi. Mustafa Kemal Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen Atatürk satranç turnuvası nefes keserken yarışmacılar, birinci olmak için iki gün boyunca satranç taşlarını oynattı. Atatürk satranç turnuvası açık kategoride Levent Ögettig birinci, Çağrıcan Subaşı ikinci ve Oğuzhan Özcan üçüncü oldu.

Yıldızlar kategorisinde Sadettin Furkan Çalış birinci, Burak Berkay Gürkol ikinci ve Emirhan Arabacı üçüncü oldu.

Küçükler kategorisinde ise Alperen Fatih Akdere birinci, Yunus Alyanak ikinci ve Kerem Onur Pişken üçüncü oldu.

Minikler kategorisinde Arda Tuğra Arı birincilik kupası alırken, Gökalp Deniz Dölek ikincilik kupasını, Arda Çöz de üçüncülük kupasını aldı. Minikler kategorisinde madalya alan isimler ise şu şekilde sıralandı: Sait Efe Işık, Egemen Sağtan, Mustafa Güneş, Arda Giray, Melih Yazıcı, Kağan Çelik, Fatmanur Işık, Yusuf Parlak, Sudenaz Çelik, Yiğitcan Var, Miray Nur Çakır, Yusuf Ediz Çokşen, Arda Efe Türkoğlu, Muhammed Emir Esen, Ensar Sat. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk Satranç Turnuvası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement