Atıcılık Sporcuları Müdürü Bağcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Atıcılık Sporcuları Müdürü Bağcı'yı Ziyaret Etti

Atıcılık Sporcuları Müdürü Bağcı\'yı Ziyaret Etti

Mersin’in Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen Havalı Silahlar Türkiye Kupası yarışmalarında tabanca disiplininde başarılı olan Adıyamanlı Atıcılık Sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.

06.02.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen Havalı Silahlar Türkiye Kupası yarışmalarında tabanca disiplininde başarılı olan Adıyamanlı Atıcılık Sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı'yı ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Havalı Silahlar Türkiye Kupası yarışmalarında tabanca disiplininde başarılı olan Adıyamanlı Atıcılık Sporcularının elde ettikleri başarılarla gurur duyduğunu belirterek sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Adıyamanlı atıcılık sporcularının büyük bir başarı gösterdiğini belirten Müdür Bağcı, "Yarışmalarda dereceye girenler milli takıma seçilerek yeni müsabakalara katılmaya hak kazandı. Adıyaman'da atıcılık sporunun gelişimi için harika bir poligonumuz var. Atıcılık sporuna gönül veren sporcularımızın sayıları ve başarıları her geçen gün artıyor. Mersin ilinde düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Kupası'nda dereceye giren Ahmet Muhammed Tekdal, Tarık Ahmet Cevizci ve Mahmut Gazi Gündüz Yıldız erkekler kategorisinde takım olarak 2.liği elde etmeyi başarmışlardır. Ben tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı atıcılık sporcuları elde ettikleri kupa ve madalyalarıyla birlikte Müdür Bağcı, Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş ve Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atıcılık Sporcuları Müdürü Bağcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement