Aü İlâhiyat Fakültesi'nden Feraiz Semineri - Son Dakika
Yerel

Aü İlâhiyat Fakültesi'nden Feraiz Semineri

Aü İlâhiyat Fakültesi\'nden Feraiz Semineri

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İlahiyat Fakültesi’nin Antalya İl Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı Hacı Dudu Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Feraiz Seminerleri tamamlandı.

04.01.2016 11:31

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İlahiyat Fakültesi'nin Antalya İl Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı Hacı Dudu Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Feraiz Seminerleri tamamlandı.

AÜ İlahiyat Fakültesi'nin Antalya İl Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı Hacı Dudu Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Feraiz Seminerine Müftü Osman Artan, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal Önder ile İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ögke katıldı.

Seminerde, Türkiye'deki İlahiyat Fakültelerinde görev yapan İslam Hukuku Anabilim Dalı öğretim elemanları ile İlçe Müftüleri, İl Müftülüğü'nde görevli bayan ve erkek vaizlerden oluşan 70 kişi yer aldı. Feraiz konusundaki güncel ilmi çalışmalarıyla tanınan Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker'in sunduğu seminerlerde, İslam Miras Hukukunun temel incelikleri üç gün boyunca ilmi bir ortamda müzakere edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü İlâhiyat Fakültesi'nden Feraiz Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement