Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Servet Avkapan, 'Büyük Engelsiz Yürüyüşü' ile engellilerin toplumda ikinci sınıf vatandaş olmadığını göstereceklerini söyledi.
Avkapan açıklamasında, "Kırşehir'de ikinci ve en tecrübeli dönemimi yaşamaktayım. Göreve geldiğim ilk gün evlerinden öz güven eksikliği nedeni ile dışarı dahi çıkamayan yaklaşık yüz elli kişinin hem başkanı hem abisi hem de ailesi oldum. Kırşehir'de sağ olsunlar, toplumumuz Belediye Başkanımız ve Vali Özdemir Çakacak, başta olmak üzere bizleri destekledi. Toplumda her kesim de bizlere sahip çıktı ve engelli sokağa çıkar hale geldi" dedi.
Avkapan, Engelliler Haftası nedeni ile davette bulunarak, 'Kırşehir'de ikincil olmadığımızı herkese her kesimin desteği ile göstereceğiz. Bu hafta dolayısı ile değil, her zaman engellinin yanında olan Kırşehir halkına teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Avkapan'dan Büyük Engelli Yürüyüşüne Davet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?