Avrupa 3'üncüsü Sorgunlu Tekvandocu Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Avrupa 3'üncüsü Sorgunlu Tekvandocu Ödüllendirildi

Avrupa 3\'üncüsü Sorgunlu Tekvandocu Ödüllendirildi

Romanya'nın başkenti Bükreş'de düzenlenen 5.Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında 55 kilogramda üçüncü olan tekvandocu Zeynep Yeter Altan, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek tarafından altınla ödüllendirildi.

02.10.2013 14:00

Romanya'nın başkenti Bükreş'de düzenlenen 5. Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında 55 kilogramda üçüncü olan tekvandocu Zeynep Yeter Altan, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek tarafından altınla ödüllendirildi.

Sorgun Belediyespor Tekvando Kulübü'nde düzenlenen törene, Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Taekwondo İl Temsilcisi Şevket Timuray, İl Genel Meclisi Üyesi Çağlayan Yıldız, sporcular ve aileleri katıldı. Tören öncesinde sporcuların yaptığı gösteriler beğeni topladı. Kaymakam Kılıç, daha önce Yozgat'ı Avrupa'da dünya şampiyonu güreşçi Rıza Kayaalp'in temsil ettiğini, şimdi aynı görevi Zeynep Yeter Altan'ın da yapacağını kaydetti. Avrupa'da kazanılan üçüncülüğün gurur verici olduğunu ve bu başarıların kolay elde edilecek başarılar olmadığını belirten Kılıç "Bizlere Avrupa üçüncülüğünü getiren Zeynep kızımızdan artık şampiyonluk bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise Sorgun Belediyespor tekvando takımının çok başarılı bir yıl geçirdiğini ifade etti.

Sporcuların başarılarının devamını dileyen Şimşek, "Tekvando hocamız, bu başarıların geleceğine önce kendisi inandı, sonra sporcularını inandırdı. Bu inançla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü. Şimdi de onun meyvelerini topluyoruz. Bir Avrupa üçüncülüğü, 2 Türkiye şampiyonluğu, bir çok ikincilik, üçüncülük kazandırdılar. Yani bize bu başarıları tattırdılar. Bu başarılara alıştırdılar. Bundan sonra bu başarılar bizi kesmez. En az bir Avrupa şampiyonluğu, ardından da dünya şampiyonluğu bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Ahmet Şimşek, Zeynep Yeter Altan'a altın hediye etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa 3'üncüsü Sorgunlu Tekvandocu Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement