Avrupa Şampiyonundan Trakya Birlik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Avrupa Şampiyonundan Trakya Birlik'e Ziyaret

Avrupa Şampiyonundan Trakya Birlik\'e Ziyaret

Letonya’nın Başkenti Riga’da düzenlenen Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası’nda Rus rakibini 7-0 yenerek Türkiye güreş tarihinde ilk bayan Avrupa Şampiyonu olan Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçisi Yasemin Adar, Ak Parti Edirne Milletvekili ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe’yi makamlarında ziyaret etti.

22.03.2016 17:24

Letonya'nın Başkenti Riga'da düzenlenen Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası'nda Rus rakibini 7-0 yenerek Türkiye güreş tarihinde ilk bayan Avrupa Şampiyonu olan Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçisi Yasemin Adar, Ak Parti Edirne Milletvekili ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe'yi makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette A Milli Takım Antrenörü ve Trakya Birlik Spor Kulübü Teknik Direktörü Habil Kara ve Türkiye Güreş Federasyonu Edirne İl Temsilcisi ve Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel de hazır bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Yasemin Adar, "Bu kez şeytanın bacağını kıracağımı biliyordum, Türk güreş tarihinde ilk Avrupa Şampiyonu olmaktan mutluluk duyuyorum. Bana inananlara yanımda olanlara ve beni her zaman destekleyen Trakya Birlik camiasına teşekkür ediyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa Şampiyonundan Trakya Birlik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement