Aydın'da Vali Varol başkanlığında eğitim güvenliği toplantısı yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın'da Vali Varol başkanlığında eğitim güvenliği toplantısı yapıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aydın\'da Vali Varol başkanlığında eğitim güvenliği toplantısı yapıldı

Aydın'da 2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerin güvenli ortamda eğitim görmesi için alınacak tedbirler, Vali Dr. Osman Varol başkanlığındaki Eğitim Güvenliği Toplantısı'nda değerlendirildi.

Aydın'da 2026-2027 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim görebilmesi amacıyla alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Aydın'da yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde eğitim güvenliğine yönelik hazırlıklar kapsamında toplantı gerçekleştirildi. Vali Dr. Osman Varol'un başkanlık ettiği Eğitim Güvenliği Toplantısı'nda, öğrencilerin güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için alınacak tedbirler değerlendirildi. Toplantıda okul ve çevrelerinde uygulanacak güvenlik önlemleri ele alınırken, okul servislerine yönelik denetimler ile trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar da görüşüldü. Öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunmasına yönelik yürütülecek faaliyetler ile kurumlar arasındaki iş birliği ve koordinasyon da toplantının gündeminde yer aldı. Yetkili kurumların yeni eğitim-öğretim döneminde okul güvenliğine yönelik çalışmalarını koordineli şekilde sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement