Aydın'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Aydın'daki Trafik Kazası

Aydın\'daki Trafik Kazası

Otomobilde Yanarak Hayatını Kaybeden Avukat Rahim Şenyüz ile Annesinin Cenazeleri Toprağa Verildi.

30.12.2010 17:31

Aydın-İzmir otoyolunda, bariyerlere çarpan otomobilde yanarak hayatını kaybeden Halk Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü avukatı Rahim Şenyüz ile annesinin cenazeleri toprağa verildi.

Rahim Şenyüz ile annesi Fatma Şenyüz'ün cesetlerine, İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı. Otopsinin ardından avukat Rahim Şenyüz'ün cenazesi İzmir Adliyesi protokol kapısına getirilerek, tören düzenlendi. İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, hakim, savcı ve avukatların katıldığı törende kısa bir konuşma yapan İzmir Barosu Başkanı Sema Pekdaş, kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, acılı aileye başsağlığı diledi.

Törenin ardından Şenyüz ile annesi Fatma Şenyüz'ün cenazeleri, Güzelbahçe Merkez Camisi'ne götürüldü. Anne-oğul Şenyüz'lerin cenazeleri kılınan namazın ardından Güzelbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yakınları, öğretmen Nihal Şenyüz ile evli olan 1 çocuk babası Rahim Şenyüz'ün, Denizli'deki duruşmaya gittiği, birlikte yaşamını yitirdiği annesi Fatma Şenyüz'ü de kaplıcalardan yararlanması için yanında götürdüğünü söyledi.

İzmir'den Aydın yönüne seyir halinde olan 34 TU 7718 plakalı otomobil, dün Ömerbeyli mevkisinde yol kenarındaki bariyerlere çarpmış, kazada avukat ve annesi Fatma Şenyüz çarpmanın ardından alev alan araç içinde yanarak ölmüştü.

(AYT-YKC-MV-İU) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement