Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından, 5. si gerçekleştirilen "Yükseköğretim Kurumları Tanıtım ve Kariyer Günleri" etkinliği yapıldı.

30.12.2015 15:48

Aydın İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından, 5. si gerçekleştirilen "Yükseköğretim Kurumları Tanıtım ve Kariyer Günleri" etkinliği yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 48 üniversitenin stant açtığı etkinlikte, amaçlarının 11 bin öğrenci ile velilerine ulaşmak olduğunu belirtti.

Üniversite sınavına girecek gençlerin tercih yapmasına katkı sağlamak için bu etkinliği düzenlediklerin belirten Töre, "İlk başta 20 üniversiteyi ağırlayarak yola çıktık, daha sonra artarak devam etti. Bugün Türkiye'nin değişik bölgelerinde akademi planlama konusunda güzel başarılara imza atan 48 üniversitemizi gençlerle buluşturmak üzere ağırlıyoruz" dedi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler için "Sınav Kaygısı, Motivasyon, Zaman Yönetimi, Geleceğin Meslekleri, Verimli Ders Çalışma, Başarı ve Mutluluk" konularında seminer ve söyleşiler yapılacağı kaydedildi.

Ömerbeyli Mahalle Muhtarı Candaş hayatını kaybetti

Germencik ilçesine bağlı Ömerbeyli Mahallesi Muhtarı İbrahim Candaş  hayatını kaybetti.

Üç dönemdir görev yapan 69 yaşındaki Candaş, akciğer rahatsızlığı nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Candaş'ın cenazesi Ömerbeyli Mahalle Camisinde kılınan cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Candaş, evli 2 çocuk babasıydı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement