AK Partili Aydın Kutlu Doğumu Kutladı - Son Dakika
Yerel

AK Partili Aydın Kutlu Doğumu Kutladı

AK Partili Aydın Kutlu Doğumu Kutladı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, yayımladığı mesajında Kutlu Doğum Haftasını kutladı.

16.04.2014 17:28  Güncelleme: 17:39

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

Ahmet Aydın, Kutlu Doğum Haftası'nın bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan Efendimizi bir kez daha anlama ve anmaya vesile olduğunu söyledi.

Ahmet Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İnsanlığın ortak ideali olan adalete, hoşgörüye, kardeşlik ve barışa olan ihtiyaç Sevgili Peygamberimizin ilahi mesajları ile büyük bir rahmet ve bereket hazinesi olarak aslında yanı başımızda durmaktadır. Varlığı ile alemlere ve insanlığa sevginin ve kardeşliğin ne olduğunu öğreten Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) Kutlu Doğumu bir kez daha kainata kurtuluşu müjdelemektedir. Bizler bugün en fazla ihtiyaç duyulan manevi değerlere O'nun mübarek sünneti ile sımsıkı sarılmayı bilmeliyiz.

Bu hazineden faydalanmanın en önemli özü de 'samimiyet' noktasıdır. İmanında ve inancında samimi olanın, işinde de samimi olması kaçınılmazdır. 'Din samimiyettir' diyen Efendimiz bunu tüm hayatımızda şiar edinmemiz gerektiğini, samimiyetin zıttı olan ikiyüzlülük ve aldatmadan da uzak durmamızı bizlere öğütlemiştir. Nasıl ki yüce dinimiz İslamın özü samimiyet ve ihlas ise, Peygamber Efendimizin de hayatı odur.

Mukaddes dinimiz İslamın sonsuz rahmeti, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in bereketi ve yol göstericiliği, Kainatın Efendisi Sevgililer Sevgilisi Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) Kutlu Doğumunun, tüm İslam alemine, insanlığa ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Mevlamdan niyaz ederim." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Aydın Kutlu Doğumu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement