Aydın Sağlık-Sen Hayatını Kaybeden Üyesinin Ailesine Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Aydın Sağlık-Sen Hayatını Kaybeden Üyesinin Ailesine Sahip Çıktı

Aydın Sağlık-Sen Hayatını Kaybeden Üyesinin Ailesine Sahip Çıktı

Sağlık-Sen'in üyelerine sunduğu ferdi kaza sigortası kapsamında, Denizli'de kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Aydın Atatürk Devlet Hastanesi personeli Turgut Küçükoğlu'nun ailesine 15 bin TL maddi destek sağlandı.

10.10.2013 11:12

Sağlık-Sen'in üyelerine sunduğu ferdi kaza sigortası kapsamında, Denizli'de kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Aydın Atatürk Devlet Hastanesi personeli Turgut Küçükoğlu'nun ailesine 15 bin TL maddi destek sağlandı.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi üyesi olan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görevli Turgut Küçükoğlu (32), 18 Ağustos 2013 Pazar günü arkadaşı Hasan Hüseyin Erkan (32) ile birlikte Denizli'deki Çamlık Dağı Seyit Tepesi mevkisine gezmeye gitmiş, fotoğraf çektirmek için kayalıkların üzerine poz vermek isterken 150 metrelik uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetmişti.

Yaşanan üzücü kazanın ardından Denizli'de yaşayan Küçükoğlu'nun ailesine evlerinde ziyaret ederek taziye dileklerini ileten Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen'in üyelerine sunduğu kaza sigortası tarafından Küçükoğlu ailesine gönderilen yardım çeklerini için aile fertleriyle yeniden bir araya geldi. Kazanın ardından Küçükoğlu ailesiyle sürekli irtibat halinde olan ve desteğini bir an olsun bile esirgemeyen Karaer, SBN Sigorta tarafından Küçükoğlu'nun babası Yaşar ve annesi Cennet Küçükoğlu için hazırlanan 7 bin 500'er TL'lik Sağlık-Sen Üyeliği Kaza Sigortası çeklerini teslim etti. Karaer'e ziyareti sırasında Sağlık-Sen Denizli Şube Bakanı Metin Yüksel, Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Akköprü ve Bayram Keskin ile Sağlık-Sen Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Çalhan ve Eşref Karakıvrak eşlik etti.

Sağlık-Sen tarafından oğulları adına sağlanan 15 bin TL değerindeki çekleri alan Yaşar ve annesi Cennet Küçükoğlu, "Oğlumuzun üyesi olduğu Sağlık-Sen yöneticileri; bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak, acımızı paylaştılar. Oğlumuz için bize sağlanan bu maddi desteği, oğlumuzun hayır işlerinde kullanacağız" diyerek, Sağlık-Sen yetkililerine teşekkür etti.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer de, üyelerine ve yakınlarının maruz kaldıkları doğal afetler sonucu yardım etmek için herkesi ferdi kaza sigortası kapsamına aldıklarını söyledi. Yaşanan bu olayın bunun ne kadar gerekli olduğunun bir göstergesi olduğunu ve üyelerine desteklerinin bundan sonra da süreceğini belirten Karaer, "Bir süredir Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapan Turgut kardeşimizin yaşana elim bir kazayla aramızdan ayrılması hepimizi derinden üzdü. Kaza sonucu hayatını kaybeden üyemizin annesi ve babasına, Sağlık-Sen'in sağladığı ferdi kaza sigortası kapsamında 15 bin TL değerinde yardım çeklerini teslim ettik. Sembolik olarak bu yardımı teslim ettik ancak Küçükoğlu ailesinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız. Hayatını kaybeden Turgut Küçükoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Her bir Sağlık-Sen üyesinin zor günlerinde geride kalan aile fertlerine maddi ve manevi yardımcı olabilmek adına üyelerimizi ferdi kaza sigortası güvencesi altına almaya devam ediyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Sağlık-Sen Hayatını Kaybeden Üyesinin Ailesine Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement