Aydın Sulama Birlikleri Çine'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Aydın Sulama Birlikleri Çine'de Toplandı

Aydın Sulama Birlikleri Çine\'de Toplandı

Aydın İl Sulama Birlikleri, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında bir araya geldi.

27.09.2013 12:39

Aydın İl Sulama Birlikleri, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında bir araya geldi.

Aydın İli Sulama Birlikleri İstişare Toplantısı Çine'de düzenledi. Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı ve Çine Topçam Sulama Birliği Başkanı Enver Salih Dinçer'in ev sahipliği yaptığı toplantıya Bozdağan Belediye Başkanı ve Akçay Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı S. Tümer Apaydın, Dalama Belediye Başkanı ve Akçay Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Nihat Aktakka, 21nci Bölge Müdürlüğü İşletme Bakım Şefliği Mühendisi Cengiz Köse, 211nci Şube Müdürlüğü İşletme Bakım Başmühendisi Köksal Özdemir, Adnan Menderes Barajı Kontrol Mühendisi Demir Kahraman, Nazilli Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Bülent Sayar, Aydın Ovası Sulama Birliği Başkanı Bayram Er, Koçarlı Bağarası Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan, Karpuzlu Yaylakavak Sulama Birliği Başkanı Hulusi Ayalan, Bozdoğan Akçay Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Ahmet Aydemir, Söke Ovası Sulama Birliği Başkan Vekili Yunus Toktay ile tüm Sulama Birlikleri Müdürleri katıldı.

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer tarafından ağırlanan Aydın İli Sulama Birlikleri temsilcileri, toplantı öncesi Çine Kuvayi Milliye Parkı ve Müzesi ziyaret etti. Daha sonra Adnan Menderes Barajı ve Gökbel Barajı şantiyesinde teknik gezi yapılarak alanda incelemelerde bulunuldu.Teknik gezi sırasında ve sonrasında Devlet Su İşleri yetkilileri tarafından inşaatı devam etmekte olan elektik santrali ve Gökbel Barajı ve sulama sahası ile ilgili bilgiler verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Sulama Birlikleri Çine'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement