Aydın Tarım Fuarı, bu yıl 9. kez kapılarını açacak - Son Dakika
Yerel

Aydın Tarım Fuarı, bu yıl 9. kez kapılarını açacak

Aydın Tarım Fuarı, bu yıl 9. kez kapılarını açacak

Aydın'da düzenlenecek olan Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, bu yıl dokuzuncu kez kapılarını ziyaretçilerine açacak.

21.12.2021 12:31  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da düzenlenecek olan Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, bu yıl dokuzuncu kez kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden olan Aydın, 9. Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na ev sahipliği yapacak. Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde 13-16 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuar, tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları ve ziyaretçileri bir araya getirecek. Aydın tarımı, sanayisi, ekonomisi ve tanıtımı açısından büyük önem taşıyan Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda tarım, gıda ve hayvancılık sektöründeki yenilikler ve teknolojik gelişmeler de yerini alacak. S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi alanında gerçekleştirileceği ve modern tarım, gıda ve hayvancılığın ihtiyaç duyduğu birçok donanım ve teknolojilerin tanıtılacağı 9. Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, sektör temsilcilerini ve ziyaretçileri bir araya getirerek bölge ekonomisine de katkı sağlaması bekleniyor.

2020 Ocak ayında düzenlenen fuarda 180 Milyon TL sıcak satış ile ülkemizin ilk 5 Tarım Fuarı arasında yer alan fuar, başta Aydın olmak üzere ülkenin dört bir yanından gelecek olan ziyaretçilere sektördeki son gelişmeleri ve teknolojileri yakından inceleme fırsatı sunarak, yeni iş imkanı bağlantılarının kurulmasını sağlayacak.

"Tarımın kalbi Aydın'da atacak"

Bu yıl 9'uncusu gerçekleşecek olan Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na ilişkin açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; "Tarım, Gıda ve Hayvancılık sektörünün merakla beklediği 9. Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'mız 13 Ocak 2021 tarihinde açılıyor. Bilindiği üzere fuarlar günümüz pazarlama şartlarında sektör firmalarını hedef kitle ile buluşturan bir faaliyet olup sektöre dair ürün tanıtımlarına, yeni ortaklıklar ve iş bağlantılarının kurulmasına imkan sunmaktadır. 2020 yılında fuarımız, 358 Firma ve 300 binin üzerinde ziyaretçi sayısı ile Türkiye'nin İlk 5 Tarım Fuarı arasına girmeyi başarmıştır. Bu yıl düzenleyecek olduğumuz fuarımızla da ülkemizde düzenlenen en önemli Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarları arasında yer almayı hedeflediğimizi ve tarımın kalbinin Aydın'da atacağını söyleyebiliriz. Katılımcı firmaların pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, çiftçileri yeni teknolojiler ile buluşturarak verimliliklerini arttırmak, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak amacıyla önem arz eden 9. Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'mıza herkesi davet ediyoruz "dedi.

Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşecek olan fuar, Tarım ve Orman Bakanlığı, Aydın Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Ticaret Odası, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, KOSGEB, Aydın Sanayi Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Ziraat Mühendisleri Odası destekleriyle düzenlenecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Tarım Fuarı, bu yıl 9. kez kapılarını açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement