Aydın Toç Bir-Sen'de Topaloğlu Dönemi - Son Dakika
Yerel

Aydın Toç Bir-Sen'de Topaloğlu Dönemi

Aydın Toç Bir-Sen\'de Topaloğlu Dönemi

Aydın Toç Bir-Sen kongresinde yeni başkan Cüneyd Topaloğlu oldu.

13.10.2014 13:26

Aydın Toç Bir-Sen kongresinde yeni başkan Cüneyd Topaloğlu oldu. Mevcut Başkan Hasan Demirtaş ile Cüneyd Topaloğlu'nun aday olduğu seçimde Cüneyd Topaloğlu, 161 oy farkla Toç Bir-Sen'in yeni başkanı seçildi.

Toç Bir-Sen'in 3. Oğlan kongresi Menteşe Öğretmenevinde yapıldı. Kongrede Orman Bölge Müdürlüğü ve Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü üyeleri oy kullandı. Muğla Memur Sen Başkanı Hasan Demirtaş ile Orman Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Cüneyd Topaloğlu'nun aday olduğu kongrede, iki dönemdir Şube Başkanlığını yürüten Hasan Demirtaş 183 oy alırken, rakibi Cüneyd Topaloğlu 344 oy alarak Toç Bir-Sen'in yeni başkanı seçildi.

Muğla-Aydın Toç Bir-Sen Şube yönetim kurulunda Cüneyd Topaloğlu, Durmuş Cengiz, Mustafa Yeşilkaya, Resül Çoban, Mehmet Yılmaz, Mehmet Emir Dervişoğlu ve Ömer yalan bulunuyor. Kongre sonrası açıklama yapan Toç Bir-Sen Başkanı Cüneyd Topaloğlu, "Bu bir bayrak yarışıdır. Dört yıllığına göreve seçildik. Orman Bölge Müdürlüğü ve Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüklerindeki arkadaşlarımızın özlük hakları başta olmak üzere sorunlarının çözümü için çalışacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Toç Bir-Sen'de Topaloğlu Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement