Aydınspor 1923'te Serdar Tek Taraflı Feshetti - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Serdar Tek Taraflı Feshetti

Aydınspor 1923\'te Serdar Tek Taraflı Feshetti

Aydınspor 1923’ün geçen yıl sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Serdar Karaduman siyah beyazlılarla olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek takımdan ayrıldığını açıkladı.

03.07.2016 10:39

Aydınspor 1923'ün geçen yıl sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Serdar Karaduman siyah beyazlılarla olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek takımdan ayrıldığını açıkladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'te forvet oyuncusu Serdar Karaduman, siyah beyazlılara veda ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 28 Haziran itibariyle Aydınspor 1923 ile olan sözleşmesinin tek taraflı olarak feshettiğini açıklayan Karaduman, Aydınspor 1923 kulübüne de teşekkür etti. 2015-2016 futbol sezonunu sakatlıklarla boğuşarak geçiren golcü oyuncu Serdar Karaduman, ligin 12. haftasında Eyüp deplasmanında karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanıp sezonu kapatmıştı. Diz kapağındaki sakatlık nedeniyle bıçak altına da yatan Serdar, ligin beşinci haftasında zorlu Ankaragücü maçında da omzundan sakatlanmış ve iki hafta sahalardan uzak kalmıştı.

10 MAÇTA 5 GOL

Sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen ve sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan 24 yaşındaki genç oyuncu bu sezon ligde ve kupada olmak üzere toplam 10 maçta siyah beyazlı formayı terletti ve rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 705 dakika siyah beyazlı formayı terleten Serdar 10 maç sonunda sadece bir sarsı kart gördü. Ayrıca sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Serdar, şanssız bir sezon geçirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Serdar Tek Taraflı Feshetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement