Ayrılık Kararını Duyunca Kız Arkadaşını ve Kendini Bıçakladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Ayrılık Kararını Duyunca Kız Arkadaşını ve Kendini Bıçakladı

09.01.2012 16:09

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, kız arkadaşına evlilik teklifi etmek için evine giden bir kişi, ayrılık kararını duyunca önce kız arkadaşını, sonra da kendisini bıçakladı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, kız arkadaşına evlilik teklifi etmek için evine giden bir kişi, ayrılık kararını duyunca önce kız arkadaşını, sonra da kendisini bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre, bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Ayhan Ş.

(35), Sağlık Mahallesi Yeşiltepe Sokak'ta annesiyle birlikte yaşayan kız arkadaşı Ayşe S'nin (27) evine giderek evlenme teklif etti. "evet" cevabını beklerken, kız arkadaşının ayrılma kararını öğrenen Ayhan Ş, masa üzerinde duran ekmek bıçağı ile kız arkadaşınıve kendisini bıçakla yaraladı.

Ayhan Ş. ile Ayşe S'nin Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındıkları, sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayrılık Kararını Duyunca Kız Arkadaşını ve Kendini Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement