Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen Kurban Pazarı açıldı.
Her Kurban Bayramında, Ayvalık Kabristanının karşısında bulunan alana açılan Kurban Pazarı'nın her yıl olduğu gibi bu yılda satıcı ve alıcıları buluşturmaya hazırlanıyor. Ayvalık Belediyesi'nin kurbanlık satıcıları için elektrik, su ve wc gibi ihtiyaçları görebilmesi için söz konusu alt yapı çalışmalarını tamamladığı Kurban Pazarında bu yıl kurbanlık kuzuların 650 liradan başlayıp, kilosuna göre bin 200 lira arasında satışa sunulduğu öğrenilirken, pazarda kurbanlık danaların ise 3 bin 500 liradan başlayıp, kilosuna göre 10 bin liraya ulaşan fiyatlarla alıcı bulması bekleniyor.
Ayvalık'ta kurulan pazarda Kurban Bayramını bekleyen satıcılar ise belirledikleri kurbanlık kuzu ve dana fiyatlarının makul olduğunu ve fiyatların geçtiğimiz yıl ile hemen hemen aynı oranda olduğuna işaret etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı. - BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Ayvalık Belediyesi Kurban Pazarı Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?