Bademağacı'na Avrupa Standartlarında Kapalı Pazaryeri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bademağacı'na Avrupa Standartlarında Kapalı Pazaryeri Yapıldı

Bademağacı\'na Avrupa Standartlarında Kapalı Pazaryeri Yapıldı

Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı Mahallesi’ne yaklaşık 400 bin lira değerinde çok amaçlı kapalı pazaryeri kazandırdı.

10.11.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı Mahallesi'ne yaklaşık 400 bin lira değerinde çok amaçlı kapalı pazaryeri kazandırdı.

Döşemealtı Belediyesi, İlçe'nin en uzak mahallelerinden Bademağacı'na çok amaçlı kapalı pazaryeri yaptı. Bin 150 Metrekare alan üzerine kurulan modern pazaryerinde haftanın 1 günü pazar kurulurken diğer günlerde de Mahalle sakinleri düğün, nişan ve mevlit gibi organizasyonlar için kullanabilecek. İçerisinde mutfak, bay, bayan tuvalet ve zabıta merkezinin de bulunduğu 2 katlı özel binanın da bulunduğu kapalı pazaryeri yaklaşık 400 bin liraya mal oldu.

Mahalle Meydanı müjdesi

İlk pazarın kurulduğu Bademağacı Semt Pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Turgay Genç, esnaf ve vatandaşlara hayırlı olsun dileğinde bulundu. Seçimlerden önce Bademağacı Mahallesi'ne kapalı pazaryeri sözü verdiğini hatırlatan Başkan Genç, sözlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Turgay Genç, Kovanlık ve Dağbeli Mahallelerinde olduğu gibi Bademağacı'na da çok daha nitelikli meydan yapacaklarını hatırlatarak, çalışmaların son aşamaya geldiği bilgisini verdi.

Bademağacı mahallesi sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Turgay Genç başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bademağacı'na Avrupa Standartlarında Kapalı Pazaryeri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement