Bahçeşehir Koleji Kurucusu Enver Yücel, Apple ekipmanlarıyla zenginleştirilen eğitim içeriklerinin dünyada bir ilk olarak yakında 50 dile çevrileceğini ve onlarca farklı eğitim sisteminde yerini alacağını söyledi.
Yücel, bir otelde, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Ankara'da hizmete açılacak Bahçeşehir Koleji'nin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda, kolejin "dünya okulu" vizyonuna ilişkin bilgi verdi.
Kolejlerinin, kuruluşlarının 19. yıl dönümünde yeni bir paradigma ortaya koyarak dünyaya örnek olacak bir eğitim hareketi başlattığını belirten Yücel,
"Bahçeşehir kolejleri verdiği uluslararası standartlardaki eğitimiyle dünyanın her yerinde başarıya ulaşabilecek bireyler yetiştiriyor" diye konuştu.
Yücel, kolejlerinin, müfredatıyla dünyayla entegre olabilen, farklılıklara saygı duyan, kültürlerin birlikteliğinden doğan zenginliği özümsemiş bireyler yetiştirmeyi amaçladığını dile getirdi.
Bahçeşehir kolejlerinin eğitim teknolojileri altyapısı için Apple ile işbirliği yaptığına işaret eden Yücel, "Apple ekipmanlarıyla zenginleştirilen eğitim içeriğimiz dünyada bir ilk olarak yakında 50 dile çevrilecek ve onlarca farklı eğitim sisteminde yerini alacak" ifadesini kullandı.
Muhabir: Merve Yıldızalp
Yayıncı: Murat Taydaş - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Bahçeşehir Koleji Kurucusu Yücel Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.