Bakır: "30 Mart Tarihi Bir Gün Olacak" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "30 Mart Tarihi Bir Gün Olacak"

Bakır: "30 Mart Tarihi Bir Gün Olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, “30 Martta mutlaka sandığa gidin ve oy kullanın” dedi.

14.03.2014 15:39

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, "30 Martta mutlaka sandığa gidin ve oy kullanın" dedi.

Seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Zeynal Bakır gittikleri her yerde insanların kendilerine büyük teveccüh gösterdiklerini belirterek, bu teveccühün sevgiden kaynaklandığını söyledi.

Zeynal Bakır, "Gittiğimiz her toplantıda insanların tek konuştuğu halkımızın seçim iletişim büromuza gösterdiği ilgi. Bu ilgi sizin sevginizden kaynaklanıyor. İnşallah sizin bu sevginize layık olacağız. Önemsediğim projelerimin başında Adıyamanlı sanatçı kardeşlerimize yönelik yapacağımız çalışmalar geliyor. Sanatçı kardeşlerimin bize değil, bizim onlara ihtiyacımız var. Sanatçı kardeşlerimize öyle imkanlar sunacağız ki Adıyaman'da doğup Türkiye'de yıldızlaşacaklar. Adıyaman'ın yazarı, çizeri, okuru ve bütün basın mensupları bizimle birlikte yepyeni imkanlara kavuşacak. Öyle bir kültür sitesi yapacağız ki herkes orada kendini bulacak.

Bu coşkunuz 30 Martta sandığa yansıyacak. İnşallah o gün Adıyaman'ın demokrasi tarihine değişimin ve dönüşümün günü olarak geçecek. Bütün Adıyamanlı hemşerilerim mutlaka sandığa gitsin. Sandık demokrasimizin vazgeçilmezidir. Özellikle partili arkadaşlarımdan rica ediyorum. Bir kişi gelmese ne olur demeyin; öyle bir seçim yaşıyoruz ki bir kişinin çok önemi var. Şimdiden uyaralım eşimizi dostumuzu arkadaşlarımızı sandığa gitmeleri konusunda. Engel durumlarından dolayı gelemeyenler olabilir. Onları da araçlarla getirip oylarını kullandıralım. Bu seçimde Adıyaman'ın kaderini Adıyamanlı kendisi belirleyecek dışarıdan kimsenin belirlemesine izin vermeyelim. Yeter artık Ankara'da oturup bizim yönetimimizi belirlemesin kimse. Bu seçim gösterecek ki halkın istediği adayı hiç kimse engelleyemeyecek. Milletvekilimizi de Belediye Başkanımızı da biz belirleyeceğiz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: '30 Mart Tarihi Bir Gün Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vatandaş: kesinlikle sandığa gidin ve oylar akp ye durmak yok yola devam 1 0 Yanıtla

Advertisement