Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Ticaret Odasının ilçe toplantıları başladı

15.08.2013 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Ticaret Odası, ilçelerde ilk yönetim kurulu ve meclis toplantısını Dursunbey'de gerçekleştirdi.

Oda Başkanı Fahri Ermişler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlerden sonra üyelerine verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini söyledi.

Yönetim kurulu ve meclis toplantısını Dursunbey'de gerçekleştirdiklerini belirten Ermişler, "Balıkesir Ticaret Odası bir ilki yapmıştır. Bundan sonra bir toplantı ilçede bir toplantı merkezde olacak şekilde toplantıları gerçekleştireceğiz. Bu şekilde ilçelerdeki hareketliliği bire bir görme imkanımız olacak" dedi.

Ermişler, Dursunbey'deki toplantının, Meclis Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında, aylık mizan tetkik ve tasdiki, bütçe, maddeler ve fasıllar arası aktarım konularında yapıldığını sözlerine ekledi.

AK Parti'den cezaevine ziyaret

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve beraberindeki heyet, Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Rubiye Künü'yü makamında ziyaret etti.

Künü'den kadın tutuklu ve hükümlülerin sosyal ve ekonomik durumuna ilişkin bilgi alan Bilgin, ziyaretteki amacın, kadın gözüyle cezaevinin mevcut durumu görmek ve bilgi almak olduğunu söyledi.

Görüşmede, mevcut iş hacmiyle aktivitelerini geliştirmeye yönelik farklı fikir ve öneriler sunuldu. Ayrıca yakın zamanda açılacak 3 bin 500 kapasiteli cezaevinin son durumu ele alındı.

- Belediye Başkanı Pekel, muhtarlara yaz sezonu çalışmalarını anlattı

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, kendisini ziyaret eden mahalle muhtarlarına belediyenin yaz sezonu çalışmalarını anlattı.

Kabülünde konuşan Pekel, yaz sezonunda ilk olarak festival organizasyonu ile hemen ardından ramazan ayı etkinliklerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ramazan ayı etkinliklerinin 30 gün süresince öncelikle çocuklar ve aileleri olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden güzel bir program olduğunu belirten Pekel, şöyle konuştu:

"Önceki yönetimin 5 yılda yaptığı hizmetlerden daha fazlasını 4 yıl bitmeden yapan bir yerel yönetim olduk. 2009 yılında Bandırma'nın yerel yönetimine talip olduğumuzda bazı çevreler tarafından kaynak bulamayacağımızdan tutun da hiçbir hizmeti yerine getiremeyeceğimiz gibi konularda kamuoyunda olumsuz bir hava yaratmaya çalışılmıştı ancak 2009 yerel ve 2011 genel seçimlerinde halkımızın desteğinin ne olduğu görüldü. Göreve geldiğimiz günden bu yana satmadan alan, önceki yönetimin bıraktığı borç yükünü eriten bir yerel yönetim olduk. İnşallah bu yıl çok farklı alanlarda yatırımlarımız peşpeşe devam edecek." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement