Bandırma Belediyesi'nden 'Çalışan Gazeteciler Günü'ne Özel Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Bandırma Belediyesi'nden 'Çalışan Gazeteciler Günü'ne Özel Etkinlik

Bandırma Belediyesi\'nden \'Çalışan Gazeteciler Günü\'ne Özel Etkinlik

Bandırma Belediyesi, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü düzenlediği etkinlikle kutladı.

10.01.2023 12:42  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Belediyesi, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü düzenlediği etkinlikle kutladı.

Belediye Başkanı Tolga Tosun'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemek etkinliğine, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı Tufan Dalgıç ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Etkinlik, açılış konuşmaları ile başladı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı ve Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı Tufan Dalgıç günün anısına birer konuşma yaparak basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

"Bu geceyi birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek adına düzenledik" diyerek sözlerine başlayan Başkan Tosun ise şöyle konuştu:

"Bandırma'yı ortak akılla yönetiyoruz. Bizler belli bir stratejik plan çerçevesinde vatandaşlarımıza vadettiğimiz sözleri gerçekleştiriyoruz. Muhakkak eksik kaldığımız noktalar vardır. Bunları da basın emekçilerimizden öğreniyoruz. Yapılan haberleri özenle takip ediyor, dikkate alıp çözüm bulmaya çalışıyoruz. 'Birlikte yönetiyoruz,' anlayışı da zaten buradan geliyor. Ciddi ekonomik kriz ve ayrışmalardan kaynaklı olarak içinde bulunduğumuz dönemde birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Birlik ve beraberliği önce yerelde sağlamak, ulusal birlik ve beraberliği sağlayacaktır. Düşüncelerimiz ve ideolojilerimiz farklı olabilir ancak bugün bir aradayız. Biz istiyoruz ki hoşgörü ve sevgi kazansın. Birlikte yönetiyoruz ve verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçiriyoruz.

Kreşlerimizi, Destek Eğitim Evimizi, taziye evlerimizi, herkesin Tatlısu'da söz verip yapamadığı Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampımızı, asfalt tesisimizi ve tarım politikalarımızı hayata geçirerek gerçekten çok güzel işler başardık. Özellikle pandemiden sonra şehrimizi daha yeşil bir hale getirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 57 bin metrekare yeşil alanı şehrimize kazandırdık. Bölgenin mevcut en büyük projelerinden biri olan, 100 bin metrekarelik Malta Parkı ve Yaşam Alanı Projemizi de en kısa zamanda tamamlayıp Bandırmamıza kazandıracağız. Bandırmamız yeşil, çevre dostu ve aynı zamanda da modern, çağdaş bir kent olsun istiyoruz. Şehrimizin eksiklerini tamamlamak için beraber çalışacağımıza inancım tam."

Sözlerini noktalarken basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Tosun, geçen yıllarda yaşamını yitiren gazetecileri de unutmadı. Ani ölümüyle sevenlerini hüzne boğan Ali Osman Ata'yı ve vefat eden tüm basın mensuplarını rahmetle anan Tosun, rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi gören Engin Arıcan'a ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim edildi. Gece, 'Bizim Müzik' grubunun sahnesi ile devam etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bandırma Belediyesi'nden 'Çalışan Gazeteciler Günü'ne Özel Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement