Başarılı Öğrencilere 'Cam Terası' Gezisi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrencilere 'Cam Terası' Gezisi

Başarılı Öğrencilere \'Cam Terası\' Gezisi

Kütahya’nın Pazarlar Sofular Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, TEOG’daki başarıları sebebiyle ’gezi organizasyonu’ ile ödüllendirildi.

14.12.2016 11:10

Kütahya'nın Pazarlar Sofular Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, TEOG'daki başarıları sebebiyle 'gezi organizasyonu' ile ödüllendirildi.

Sofular Ortaokulu idaresi tarafından öğrenciler için Uşak Ulubey Kanyonu ve Uşak Arkeoloji Müzesi'ne gezi düzenledi.

TEOG sınavında 84,5 ortalama elde eden Sofular Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okul idaresi tarafında Uşak Ulubey Kanyonuna ve Uşak Arkeoloji Müzesine geziye götürüldü. Öncelikle dünyanın ikinci büyük kanyonunu cam terastan izleyen öğrenciler ardından Uşak Arkeoloji Müzesinde Karun hazinelerini ve Uşak'ın kültür varlıklarından örnekler bulunan eserleri gözlemledi.

Gezi hakkında görüşlerini aldığımız Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erdi Sungur, "Öğrencilerimiz dönem başından beri haftanın yedi günü okula gelerek ve evde yapmış olduğu çalışmalarla TEOG sınavına iyi bir şekilde hazırlandılar. Bugün yapmış olduğumuz gezi ile hem öğrencilerimize bir sürpriz yapmış olduk, hem de öğrencilerimizin kültür ve bilgi birikimlerini artırdık" dedi.

8. sınıf öğrencisi Etem Güçlü ise, "Cam terasta 131 metre yüksekte yürürken dünyanın en büyük ikinci kanyonunu seyretmek tarif edilemez bir duygu. Bu duyguyu bize yaşatan okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dedi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrencilere 'Cam Terası' Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement