Başarılı Taekwondocu Milli Takım Kampına Davet Edildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Taekwondocu Milli Takım Kampına Davet Edildi

Başarılı Taekwondocu Milli Takım Kampına Davet Edildi

Soma Taekwondo İhtisas Kulübü sporcularından Davut Alp Artar, Türkiye Şampiyonası'nda göstermiş olduğu başarıdan dolayı Türkiye Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.33 kg Davut Alp Artar, 2011 yılında Türkiye Şampiyonasında göstermiş olduğu üstün başarı ve performansı değerlendiren Milli Takım yetkilileri tarafından 07-22 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya-Kemerde yapılacak olan Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

12.01.2012 13:27

Soma Taekwondo İhtisas Kulübü sporcularından Davut Alp Artar, Türkiye Şampiyonası'nda göstermiş olduğu başarıdan dolayı Türkiye Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

33 kg Davut Alp Artar, 2011 yılında Türkiye Şampiyonasında göstermiş olduğu üstün başarı ve performansı değerlendiren Milli Takım yetkilileri tarafından 07-22 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya-Kemerde yapılacak olan Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi. Soma Taekwondo İhtisas Kulübü Antrenörü, Orhan Karslı, " Sporcumuz Davut Alp Artar Soma Kurtuluş İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisidir. Spordaki başarısı kadar derslerinde de başarılı bir öğrencidir. Milli takım kampında da başarılı çalışmalar yapacağından eminim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Taekwondocu Milli Takım Kampına Davet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement