Başbakan Erdoğan 10 Mart'ta Muş'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan 10 Mart'ta Muş'a Geliyor

Başbakan Erdoğan 10 Mart\'ta Muş\'a Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mart’ta Muş’a geleceği bildirildi.

02.03.2014 13:03

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Mart'ta Muş'a geleceği bildirildi.

AK Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından yapılan düzenlemeyi, AK Parti Muş il Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 'İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda duyurdu. İl Başkanı Halis Saltık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Mart Pazartesi günü saat 15.00'da Muş'a geleceğini ifade ederek, parti olarak Başbakan Erdoğan'a layık bir karşılama yapmak için bütün hazırlıklara başladıklarını vurguladı. Saltık, "Sayın Başbakanımız, 10 Mart'ta ilimizi şereflendirecek. Biz şimdilik bunun üzerinde çalışma yapıyoruz. Ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehmet Mehdi Eker ile ilimize gelmeleri konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Bir de Genel Başkan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş'un bize bir sözü vardı, onu da bu süreçte ilimize getirip, halkımız ile bir araya getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Konuşmasında seçim çalışmalarının daha hızlı ve kapsamlı yapılması gerektiğini ifade eden Saltık, teşkilatın çok çalışması gerektiğini ve insanlarla daha yakın ilişki kurması gerektiğini belirterek, seçimi kazanmak için her partilinin daha sorumlu davranması gerektiğini söyledi. Partililerin sokakta çalışmalarını sergilemeleri gerektiğini belirten Saltık, seçimlere kadar olan sürenin altın değerinde olduğunu ve bunun da çok iyi değerlendirilmesi için uyarılarda bulunarak rehavete kesinlikle kapılmaması gerektiğini kaydetti.

"AK PARTİ HER SEÇİMDE BAŞARILI OLMUŞTUR"

AK Parti Muş eski Milletvekili Medeni Yılmaz ise, yerel seçimlerin önemine değinerek, AK Parti'nin bugüne kadar girdiği her seçimde başarılı olduğunu ve bunu da her seçimde devam ettirmek istediklerini söyledi. Dünyada bu istatistiği yakalayan partiler arasında AK Parti'nin de yer aldığını belirten Yılmaz, geçmişte yaşanan askeri vesayete de değindi. Darbelerin bu ülkeye verdiği zarardan söz eden Yılmaz, demokrasiyi tam olarak tesis etmenin, darbe ortamını tam olarak ortadan kaldırmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını söyledi.

AK Parti'nin bir yandan hukuksuzlukla mücadele ettiğini bir yandan da yatırımlara ağırlık verdiğini belirten Yılmaz, faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması için mücadelenin ne boyutta olduğunu herkesin çok iyi bildiğini hatırlattı. Türkiye'de çok acı günlerin yaşanıldığını ve oradan gelinen noktaya herkesin bakmasını isteyen Yılmaz, artık Türkiye'nin barış sürecini konuştuğunu ve bugüne kadar hiçbir hükümetin cesaret edemediği işlere AK Parti'nin girdiğini söyledi.

Yılmaz, barış süreci kapsamında Başbakan Erdoğan'ın elini de başını da taşın altına koyarak önemli adımlar attığını kaydetti.

AK Parti Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Öte yandan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Muş programı daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Faruk Işık tarafından 27 Mart olarak açıklanmıştı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan 10 Mart'ta Muş'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement