Başbakan Erdoğan, Mustafa Ak'ın Oğlunun Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan, Mustafa Ak'ın Oğlunun Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Erdoğan, Mustafa Ak\'ın Oğlunun Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın oğlu Muhammed Ali Ak'ın en mutlu gününde nikah şahitliği yaptı.

11.09.2013 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın oğlu Muhammed Ali Ak'ın en mutlu gününde nikah şahitliği yaptı.

Muhammed Ali Ak ile Gül Han çifti dünyaevine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İlbank Ek Tesisleri'nde düzenlenen nikah ve düğün merasimi ile girdi. Nikahın onur konuğu Başbakan Erdoğan'ı ev sahibi Belediye Başkanı Mustafa Ak karşıladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve Keçiören'in kardeş belediyesi Gorajde'nin Belediye Başkanı Muhammed Ramoviç üstlendi.

ÜÇ ÇOCUK TAVSİYESİ

Nikahı kıyan Melih Gökçek, aile cüzdanını çifte vermesi için Başbakan Erdoğan'a uzatırken "üç çocuk" tavsiyesini hatırlattı. Genç çifte "iki dünya saadeti" dileyen Başbakan Erdoğan, "uzun bir yolculuk" olarak nitelendirdiği evlilikte iyi ve kötü günlerin olduğunu belirtirken "Ama sabır bu günlerin en büyük zenginliğidir" dedi. Çiftin iyi günlerinin uzun sürmesi temennisinde bulunan Başbakan Erdoğan, üç çocuk tavsiyesi ile ilgili şu mesajları verdi: "Gerçi bundan ülkemizde bazıları rahatsız oluyor. Onlar ne kadar rahatsız olursa olsun, biz yola çıkarken 'durmak yok, yola devam' dedik. Burada da yine aynı kararlılığımızı devam ettireceğiz. Çünkü sevgililer sevgilisi 'Nikahlanınız, çoğalınız. O ebedi günde, ezel ve ebedin bir arada olduğu günde, diğer topluluklara karşı ümmetimin çokluğuyla iftihar edeceğim' diyor. O bakımdan sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzu bir kenara atamayız. Hele bu şekilde eğitilmiş, aynı zamanda da hem eğitimci hem öğretici durumunda olan bu kardeşlerimizin sorumluluğu daha da fazla. Kurulan bu ailenin, burada bir örnek teşkil edeceğine inanıyorum. Bu, bizim bir Başbakan olarak, bir büyükleri olarak temennimizdir, tavsiyemizdir. Bu temennimizi, tavsiyemizi zaten bu evlatlarımız, kardeşlerimiz de çok iyi biliyor."

NİKAH CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Aile cüzdanını geline teslim eden Başbakan Erdoğan, "Çünkü onlar bunları titizlikle saklar ve arandığı zaman da çabuk bulurlar. Ama biz erkekler bu konuda o kadar hassas değiliz" esprisini yaptı. Konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan çiçeği burnundaki çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Damat Muhammed Ali Ak da geline Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan, Mustafa Ak'ın Oğlunun Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement