Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Uğurlu'dan, Yozgat Valisi Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Uğurlu'dan, Yozgat Valisi Yazıcı'ya Ziyaret

Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Uğurlu\'dan, Yozgat Valisi Yazıcı\'ya Ziyaret

Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Şube Müdürü Ahmet Engür ve Basın Sorumlusu Abdullah Semerci Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.
Yozgat'ta bir dizi temaslarda bulunan Basın Yayın Enformasyon...

03.12.2013 15:47

Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Şube Müdürü Ahmet Engür ve Basın Sorumlusu Abdullah Semerci Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Yozgat'ta bir dizi temaslarda bulunan Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Mehmet Uğurlu, önce Yozgat Valisi Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret'te Uğurlu, daha önce Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından takip edilen sarı basın kartı işlemlerinin bundan sonra Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Yazıcı'da ziyaretlerinden dolayı Uğurlu'ya teşekkür etti.

Daha sonra Yozgat'ta görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Uğurlu, Sarı Basın Kartı müracaatlarının bundan sonra internet üzerinden yapılacağını söyledi. Gazetecilerin yaşadığı sorunları dinleyen Uğurlu, " Türkiye'nin birçok şehrinde sarı basın kartı bulunan gazetecilerimiz, özellikle araçlarını park etme konusunda, toplu taşıma araçlarını kullanma konusunda sıkıntı yaşanmaktadır. Yaşanan bu sıkıntıların çözümü noktasında önümüzdeki günlerde belediye başkanlarımızı, emniyet müdürlerimizi ziyaret edeceğiz, yaşanmaması gereken fakat yaşanan bu sıkıntıları çözümlemeye çalışacağız" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın Yayın Enformasyon Kayseri İl Müdürü Uğurlu'dan, Yozgat Valisi Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement