Başkan Adayı Çalışıcı, Elektrikçiler Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Çalışıcı, Elektrikçiler Odasını Ziyaret Etti

Başkan Adayı Çalışıcı, Elektrikçiler Odasını Ziyaret Etti

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, Eskişehir Elektrikçiler Odası'nı ziyaret etti.

14.12.2013 13:13

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, Eskişehir Elektrikçiler Odası'nı ziyaret etti.

Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel, Başkan Adayı Çalışıcı'yı kapıda karşılayarak makam odasında ağırladı. Çalışıcı'da gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ziyarette konuşan Çalışıcı, "Bizleri güler yüzle karşıladınız, sizlere teşekkür ederim. Malumunuz ben Eskişehir MHP Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum. Sizlerin desteklerinizi bekliyorum. Allah'ın izniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olursam, bu kentin geliştirilmesi için çok çeşit projelerim var. Eskişehir'in sorunlarını yakından takip ediyorum. Her alanda yetişmiş ekibimiz var. Ekibimizle Eskişehir'i, Avrupa'daki şehir statüsüne getireceğiz. Halkımız bizi seçip o makama layık görürse, belediye başkan makam odasını devamlı açık tutacağım. Halkımız beni ulaşılamayan başkan değil, gece gündüz randevu almadan her an ulaşılabilen başkan olarak görecektir. Eskişehir'de 6 yıl vali olarak görev yaptım ve görevim esnasında halkımızın her türlü sorununa koştum" dedi.

Oda Başkanı Cafer Adıgüzel, "Sayın valimizi, Eskişehir'de görev yaptığı yıllardan iyi tanırım. Kendisini çalışkan, proje üreten, sorunları çözen vali olarak biliyorum. Başarılar dilerim. Eskişehir'de odamıza kayıtlı 308 üyemiz var. Türkiye genelinde 850 bin üyemiz bulunmaktadır. Elektrik projelerindeki yetkilerimizi artırmaya çalışıyoruz" dedi.

Ziyarete; Eskişehir MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Özcan Koca, MHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Murat Sanlar, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Meral Demirel, MHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Sayın katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Çalışıcı, Elektrikçiler Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement