Başkan Akbaş, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Akbaş, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Başkan Akbaş, Park ve Bahçeler Müdürlüğü\'nü Ziyaret Etti

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, yeni yerine taşınan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde personel ile kahvaltıda bir araya geldi.

26.01.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, yeni yerine taşınan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde personel ile kahvaltıda bir araya geldi.

Şekerpınar Mahallesi'nde inşa edilen yeni hizmet binasına taşınan müdürlükte personel ile sabah kahvaltısında buluşan Akbaş, müdürlüğün çevresinde kurulan fidan yetiştirme istasyonlarını da inceledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ziyaretinde ilk önce fidan yetiştirme ve bakım alanlarını inceleyen başkan Akbaş, yeni yapılan müdürlük ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğüne yeni çalışma alanı oluşturduklarını ifade etti. Fidanların yetiştirildiği seraları gezen başkan Akbaş, kendi fidanlarını yetiştirdiklerini söyledi. "Kendi fidanlarımızı, yeni müdürlüğümüzün hizmet alanındaki seralarda yetiştirebiliyoruz" diyen Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, "Yapmış olduğumuz yeni hizmet binamız ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzü, fidan yetiştirme alanları ile bir arada konuşlandırdık. Daha önceden müdürlüğümüzün mevcut yerinde bu tarz çalışmalar yapamadığını biliyoruz. Ama artık kendi fidanlarımızı üretebildiğimiz ve ilçemize daha iyi hizmet edebileceğimiz bir hizmet noktamız var. Yetiştirdiğimiz fidanlarımızı toprakla buluşturarak yeşil bir Çayırova oluşturma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Şu anki hizmet binamızda parklarımız için gerekli malzemelerin bakımını, tamirini ve yenilenmesini yapabileceğimiz atölyelerimiz var. İlçemizdeki parklarımıza modern ve yeşil bir görünüm sağlamak adına fidan yetiştirme, bakım atölyeleri ve hizmet binasını bir noktada toplayarak hizmetin hızını ve kalitesini arttırdığımızı düşünüyorum" dedi.

Parkların kötü amaçlarla kullanılmasını önlemek adına daha şeffaf parklar oluşturmak gerektiğini ifade eden başkan Akbaş, parkların Çayırova halkına huzur vermesini ve revize çalışmaları çerçevesinde parklardan bireysel farklılığı olan vatandaşlarında yararlanabileceği şekilde düzenlenmesini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akbaş, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement