Başkan Alıcık, Engelli Nazlı'yı Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık, Engelli Nazlı'yı Sevindirdi

Başkan Alıcık, Engelli Nazlı\'yı Sevindirdi

2009 seçimlerinin ardından Nazilli Engelliler Derneği ile görüşerek Nazilli'deki engellilerin sorunlarını gidermeyi amaçlayan Nazilli'nin başarılı belediye Başkanı Haluk Alıcık, hedefine ulaşıyor.

04.07.2012 16:30

2009 seçimlerinin ardından Nazilli Engelliler Derneği ile görüşerek Nazilli'deki engellilerin sorunlarını gidermeyi amaçlayan Nazilli'nin başarılı belediye Başkanı Haluk Alıcık, hedefine ulaşıyor. Hem engellilerin sorunlarını gideren Başkan Alıcık, hem de onların tebessüm etmesini sağlıyor. Alıcık, son olarak Koçlar İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Nazlı Kulakoğlu'na akülü özürlü aracı vererek sevindirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya, İbrahim Özkan ve Mesut Erdemir ile birlikte Arslanlı Hürriyet Mahallesinde ikamet eden 9 yaşındaki Nazlı Kulakoğlu'nu evinde ziyaret ederek, akülü özürlü aracını teslim etti. Küçük Nazlı'ya aracı nasıl kullanacağını öğreten Başkan Alıcık, "Artık sende tek başına okuluna gidebileceksin" dedi. 9 yaşındaki Nazlı Kulakoğlu'nun erken doğum sonrası yaşadığı rahatsızlıkla yürümekte zorluk çektiğini ve belden aşağısının işlev görmediği yapılan sağlık kontrolleri sonucunda tesbit edildiğini öğrenen Başkan Alıcık; "Nazlı kardeşimizin sağlığı hakkında azcık bilgi sahibi olduk. Kendisine sağlık kurulu raporuna göre akülü tekerlekli özürlü aracı kullanma raporunun verilmesinden sonra ailesi tarafından akülü özürlü aracı için talepte bulunmasıyla hayalini gerçekleştirdik. Maddi imkansızlıklar nedeniyle kendilerinin alamadıkları aracı Nazilli Belediyesi olarak biz temin ettik" dedi.

70 ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

Engelli vatandaşların toplum içinde ayrı bir yerinin olduğunu kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Her birey birer potansiyel engelli adayıdır. Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Her birey birer potansiyel engelli adayıdır. Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Onlara toplum içinde önemli ve değerli olduğunu hissettirmeliyiz. Nazilli Belediyesi olarak şuana kadar 70 engelli kardeşimizi çeşitli akülü tekerlekli sandalye sahibi yaptık. Bu akülü tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlarımıza günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlayacak. Belediye olarak her zaman ihtiyaçlının, mağdurun, düşkünün, engellinin ve her hemşerimizin yanındayız. Bizler, belediye olarak vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının takipçisiyiz. Bu tür yardımlarımız program dahilinde devam edecek" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık, Engelli Nazlı'yı Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement