Başkan Dönmez; "Aydın'ı Bodrum'a Bağlayacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Dönmez; "Aydın'ı Bodrum'a Bağlayacağız"

Başkan Dönmez; "Aydın\'ı Bodrum\'a Bağlayacağız"

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, tüm hızıyla devam eden Karpuzlu-Milas karayolu tamamlandığında Aydın'ı Bodrum'a bağlayacaklarını belirtti.
Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ve AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Erdal Yıldız, Aydın'ı...

12.11.2013 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, tüm hızıyla devam eden Karpuzlu- Milas karayolu tamamlandığında AydınBodrum'a bağlayacaklarını belirtti.

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ve AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Erdal Yıldız, Aydın'ı Bodrum'a bağlayacak olan ve yapım çalışmaları hızla devam eden Karpuzlu-Milas karayolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Karpuzlu-Milas karayolunun 2013 yatırım planındaki en önemli projelerden birisi olduğuna işaret eden Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, projenin en kısa sürede tamamlanması için büyük gayret gösterdiklerini söyledi. Çalışmanın ilçe için umut vaat eden bir proje olduğunu belirten Başkan Dönmez, "Yol çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor ve en kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Karpuzlu'nun yıllardır özlemi olduğu bu projeyi kısa zamanda bitirip halkımızın hizmetine açmak için var gücümüzde çalıştık ve çalışıyoruz. Bu yol ilçemizin çehresini değiştirecek ve gelişmesine katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dönmez; 'Aydın'ı Bodrum'a Bağlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement