Başkan Ergün Saruhan ve Çarşı Mahallesi Esnafını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün Saruhan ve Çarşı Mahallesi Esnafını Dinledi

Başkan Ergün Saruhan ve Çarşı Mahallesi Esnafını Dinledi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhan ve Çarşı Mahallesi'nde işyeri sahibi olan esnafın sabah kahvaltısına konuk oldu.

13.01.2012 13:09

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhan ve Çarşı Mahallesi'nde işyeri sahibi olan esnafın sabah kahvaltısına konuk oldu.

Saruhan Park içinde bulunan Saruhan Kafe'de gerçekleştirilen kahvaltıya kafe işletmecileri Cengiz Südütemiz ve Serkan Südütemiz ev sahipliği yaptı. Kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri, Saruhan Mahallesi Muhtarı İbrahim Tellioğlu, Çarşı Mahallesi Muhtarı Vahit Karacalar ile esnaflar katıldı. Saruhan ve Çarşı mahallelerindeki esnaflar olarak yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini sunan esnaf Cengiz Südütemiz, yapılan çalışmalarla tarihi geçmişi olan mahallelerinin adına yakışır bir görünüm kazandığını ifade etti. Kahvaltının ardından Saruhan Mahallesi Muhtarı İbrahim Tellioğlu ve Çarşı Mahallesi Muhtarı Vahit Karacalar, mahalleleriyle ilgili bazı taleplerini Başkan Ergün'e iletti. Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte mahallede incelemelerde bulundu. Mahalledeki yapılan düzenlemeler dışında eksik kalan bölgelerin kısa sürede giderilmesi noktasında, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü'ye talimat verdi. Düzenledikleri toplantıya davetlerinden dolayı esnaf ve mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Ergün, imkanlar el verdiği sürece halkın içerisinde olacağını, mahalle ziyaretlerini devam ettireceklerini ifade etti.

HAKAN SÜDÜTEMİZ ANILDI

Kahvaltıya ev sahipliği yapan kafe işletmecisi Cengiz Südütemiz'in 2003 yılı Eylül ayında elim bir trafik kazasında, 24 yaşında hayatını kaybeden oğlu Hakan Südütemiz de rahmetle anıldı. Oğlunun acısının tazeliğini yaşadığını ifade eden acılı baba Cengiz Südütemiz, "Hakan'ın anısını yaşatmak için de bu toplantıyı düzenledik" dedi. Genç yaşta hayatını kaybeden Hakan Südütemiz'e rahmetler dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Acınızın tazeliğini anlayabiliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

Mahallede yaptığı incelemede, Saruhan Bey türbesi ile Saruhan Park'ın çevre duvarlarının yenilendiğini ve ferforje demirlerinin de takıldığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Hem türbenin etrafını güzelleştirmek, hem de parkı daha güzel, halkımızın vakit geçirebileceği bir alan haline getirmek amacıyla bu düzenlemeyi de yaptık. Tarihi geçmişi olan bu bölgeyi adına yakışır bir şekilde düzenledik. Çalışmalardan dolayı kırılan taşlar düzeltildi. Kalan eksiklikler de kısa sürede giderilecektir. Halkımızın da bu konudaki memnuniyetlerini bize iletmesi, yaptığımız işin güzelliğini doğrular nitelikte" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün Saruhan ve Çarşı Mahallesi Esnafını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement