Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu

Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede görev yapan 68 Mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, 2017’de yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler aktardı.

17.03.2017 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede görev yapan 68 Mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, 2017'de yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler aktardı.

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin ilçede yer alan 68 Mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantıda, muhtarların talepleri dinlenerek, istişareler bulunularak çözüm odaklı görüşmeler yapıldı.

Pamukkale Belediyesi'nin 2017'de yatırımları devam edecek

2016 yılındaki çalışmaları değerlendiren Başkan Gürlesin, 2017 yılı için planlanan projeleri muhtarlara aktardı. Muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüklerini belirten Başkan Gürlesin, "Kurulduğumuzdan bugüne kadar birçok yatırımımız oldu bunlara yenilerini ekleyeceğiz. Pazaryerleri, okullar, camiler, sağlık ocakları gibi toplumun çok yoğun kullandıkları alanlara özellikle odaklanmaya çalışıyoruz. Birçok alanda başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Eksikliklerimiz vardı, gidermek için çözüm üretiyoruz. 2014 yılına göre 2015 yılı; 2015'e göre 2016 yılı çok daha iyi olduk. İnşallah 2017 yılında daha da iyi hizmetler sunacağımıza inanıyorum" dedi. Pamukkale Belediyesi'nin eğitim konusunda ciddi yatırımlarının olduğunu, ilçe sınırlarında neredeyse dokunmadıkları okul kalmadığının altını çizen, Gürlesin, "Güvenlik, sağlık, eğitim ve sosyal belediyecilikte Pamukkale Belediyesi olarak Türkiye'de birçok belediyenin başaramadığı projeleri hayata geçirdik. Şu anda yaklaşık her ay 742 vatandaşımıza bin kredilik sosyal kart dağıtarak, Sosyal Market'imiz aracılığıyla maddi durumu yetersiz vatandaşımıza destek oluyoruz. Bu bizim için bir gurur. Biz insanlara dokunmaya çalışıyoruz. İnsanların derdiyle dertlenmeye çalışıyoruz" dedi.

Balcıoğlu: "Pamukkale Belediyesi farklılık yaratmış"

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, göreve geldiği 3 aylık gibi bir sürede Pamukkale Belediyesi'nin ilçede başarılı çalışmalarla farklılıklar yarattığını görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Pamukkale'de gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Başkanı Gürlesin'e teşekkür eden Kaymakam Balcıoğlu, "Pamukkale Belediyesi, yerel yönetimle merkezi yönetim arasında o hizmet senin bu hizmet benim gibi ayrımı ortadan kaldırmış. O nedenle bizlerde merkezi yönetimin temsilcisi olarak her türlü imkanlarımızı en üst düzeyde ortaya koymaya çalışıyoruz" diye konuştu. Kahvaltıya katılan mahalle muhtarları, mahalleleri ile ilgili talepleri dile getirdiler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement