Başkan İrtem'den Tayin Olan Personele Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan İrtem'den Tayin Olan Personele Veda Yemeği

Başkan İrtem\'den Tayin Olan Personele Veda Yemeği

Tekirdağ'ın Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, ilçeden başka yere tayin olan kamu personeline veda yemeği verdi.

30.06.2012 10:35

Tekirdağ'ın Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, ilçeden başka yere tayin olan kamu personeline veda yemeği verdi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Hayrabolu'daki görevleri sona eren ve başka şehirlere tayin olan Başsavcı Sezer Binay, Hakim Şule Binay, Jandarma Bölük Komutanı Jn.Bnb. Naci Aldemir, Askerlik Şube Başkanı Kd. Bşçvş Murat Erten ve Noter Adem Albayrak için veda yemeği düzenledi.

Çerkezmüsellim Yalçınlar Restaurant'ta düzenlenen veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Hasan İrtem, birlikte uyum içerisinde görev yaptıkları süre içerisinde güzel çalışmalar yürüttükleri ifade ederek;" Göreve geldiğimiz süre içerisinde uyum içerisinde çalıştığımız Başsavcımızı, komutanlarımızı ve Noterimizi bizler hiç unutmayacağız. Kendileriyle çalışma süreleri içerisinde uyum içerisinde çalıştık. Dostlarımıza Hayrabolulular adına bir şeyler verebildiysek ne mutlu bizlere, ben kendilerine bundan sonraki yaşamlarında da aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum. Sayın Noterimiz Adem Bey'in ilçemize kazandırdığı "Hayrabolu şarkısını her dinleyişimizde dostlarımızı tekrar tekrar hatırlayacağız. Bundan sonrada görüşmeye devam edeceğiz inşallah. Böylesine değerli arkadaşlarımızı kaybettiğimiz için üzgünüz, fakat gidecekleri yerler de güzel, vatanımızın çok değerli toprakları" dedi.

Kaymakam Tamer Orhan'da konuşmasında, kendisinin de görev süresi dolduktan sonra Hayrabolu'dan başka bir görev yerine gideceğini belirterek, "Bizlerin gittiğimiz yörelerde belli bir süreyle görev yapıyoruz. Bu süre içerisinde o beldeye, kente güzel hizmetler yapabilmek için görev yaptığımız arkadaşlarımızla hummalı çalışma içerisine giriyoruz. Ama görev süresi sona eren arkadaşlarımızın ayrılmaları burukluk yaşatıyor. Ancak bu bizlerin görevleri gereği elbette. Ben ilçemizden tayin olan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Hayrabolu'dan tayin olanlar adına veda yemeğine Belediye Meclis Üyesi Recep Aydın, Sedat Dereli, İsmail Çatan, eşleri, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz, daire müdürleri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İrtem'den Tayin Olan Personele Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement