Başkan Kalaycı'dan Meclis Üyelerine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Kalaycı'dan Meclis Üyelerine Teşekkür

Başkan Kalaycı\'dan Meclis Üyelerine Teşekkür

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, 5 yıllık dönemde ilçeye kazandırdıkları yatırımlarda katkıları olan belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi.

05.03.2014 18:15

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, 5 yıllık dönemde ilçeye kazandırdıkları yatırımlarda katkıları olan belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi.

Augustus Otel'de belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Kalaycı, 5 yıllık dönemde Meram'a kazandırdıkları hizmet ve yatırımlardan bahsetti.

Meram'da belediyeye hizmet binasının kazandırılması, asfalt plentinin kurulması ve kentsel dönüşüm projeleri gibi birçok hizmet gerçekleştirildiğini belirten Kalaycı, şunları kaydetti:

"6 binin üzerinde konut başlatılması, hasta konukevi, organik pazar, okullar, sosyal tesisler, restorasyon çalışmaları, 80 Binde Devr-i Alem Parkı ve araç filomuzun güçlendirilmesi gibi pek çok hizmete hep birlikte imza attık. Fiziki hizmetlerle birlikte sosyal ve kültürel hizmetlere de önem verdik. 65 yaşın üzerindeki kimsesiz vatandaşlarımıza yönelik 'Yalnız Değilsiniz', yeni doğan bebeklerle ilgili 'İyi ki Doğduk Bebek' projemiz, Konevi Kültür Merkezimizde toplumun her kesimine yönelik kültürel faaliyetler bunlardan bazılardır. Yaptığımız tüm bu hizmet ve yatırımların kararının alınmasında imzası bulunan meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, Kalaycı, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Kalaycı'dan Meclis Üyelerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement