Başkan Karaosmanoğlu, Marka Genel Sekreteri Ayhan'ı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Marka Genel Sekreteri Ayhan'ı Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Marka Genel Sekreteri Ayhan\'ı Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan’ı konuk etti.

25.01.2017 15:33

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan'ı konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreterliği görevini sürdürürken Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atanan Mustafa Ayhan'ı makamında konuk etti.

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Öyle güzel bir memlekette yaşıyoruz ki, ne kadar sıkıntılı süreçlerden geçersek geçelim, ben sen değil her daim biz olmayı başarabiliyoruz. İşte bu köklerimizin çok sağlam, kardeş kardeşe yaşam kültürümüzün çok derin olduğunu gösteriyor. Bunu Mardin'de göreve başladığınız ilk dakikalardan itibaren hissedeceksiniz. Böylesine yegane bir mirası korumak hepimizin ortak derdidir. Bu nedenle Genel Sekreterlik görevinizde size çok büyük görev düşüyor. Vatanınızı, milletinizi, bayrağınızı her şeyin üzerinde tutan Mardinli kardeşlerimize bizden selam götürün" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Marka Genel Sekreteri Ayhan'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement