Başkan Özcan'dan Alevi Kültür Derneği'ne Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Özcan'dan Alevi Kültür Derneği'ne Nezaket Ziyareti

Başkan Özcan\'dan Alevi Kültür Derneği\'ne Nezaket Ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi'nin yeni yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

22.10.2013 13:45

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi'nin yeni yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Cem evinde Dernek Başkanı Hasan Kılavuz ile Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet edip, derneğin sıkıntılarını dinleyen Başkan Macit Özcan, 15 yıllık görev süresinde gerekli katkı ve destekleri verdiğini ve bundan sonra da vermeye devam edeceğini belirterek, "Seçim bir yarışmadır. Halkımız kimi isterse onu seçer. Onun için biz, bu tür yarışmalarda tarafsız kalıyoruz. Ama yerel yöneticiler olarak bizler her zaman yanınızdayız. Sizin değerli bir insan olduğunuzu çevremizden çok kez duyduk. Size ve yeni yönetim kurulunuza başarılar diliyorum" dedi.

Cem evi temel atma sürecinden bugüne kadar Başkan Macit Özcan'ın her türlü desteği verdiğini belirten Dernek Başkanı Hasan Kılavuz, "Derneğimize vermiş olduğunuz katkılarınızın inkar edilmeyecek boyutta olduğunu hem üyelerimiz, hem de yönetim kurulumuz açık ve net bir şekilde her zaman, her yerde itiraf ediyorlar. Biz hizmetin hak işi olduğunu çok iyi biliyoruz ve sizin de büyük hizmetlerinizin olduğunu kimse inkar etmez, çünkü inkarın inancımızda hiçbir şekilde yeri yoktur" ifadelerini kullandı.

Derneğin ayakta kalması için dışarıdan herhangi bir ekonomik gelirin olmadığını ifade ederek kurum ve kuruluşlardan destek isteyen Kılavuz, "Yönetim kurulumuz ve üyelerimiz olarak size kendimizi çok yakın hissediyoruz. Başkan Macit Özcan, ilimizin belediye başkanıdır, hepimizin belediye başkanıdır. Her kesime olduğu gibi, alevi kurumlarına da desteğini çok gördük. Başımız sıkıştığında bizlere yardımcı olacağınızdan hiç şüphemiz yok. 2014 yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Başkan Macit Özcan'ın her zaman yanındayız. Ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özcan'dan Alevi Kültür Derneği'ne Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement