Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışmasında Türkiye birincisi olan Topak Kız Kuran Kursu öğrencisi İrem Sude Zoba'yı cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
Başkan Özgüven, "Bursa'da yapılan Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışması'nda İrem Sude Zoba kızımız hem Ereğli'mizi, hem Konya'mızı en güzel şekilde temsil etti. Yarışmayı birincilikle tamamlayan İrem'i, ailesini ve yetiştiren kıymetli hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Topak Kız Kuran Kursu Dernek Başkanı Hasan Çınar da, "İrem kızımız çok güzel ve anlamlı bir başarıya imza atarak Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu. Böyle güzel bir başarıyı Ereğli'mizin Şehr-i Emin'i ile paylaşmak istedik. Ayrıca Başkanımıza verdikleri destekten dolayı da çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. - KONYA
Son Dakika › Yerel › Başkan Özgüven'den Türkiye Birincisine Ödül - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?