Başkan Selvitopu'na Kamusen'den Övgü! - Son Dakika
Yerel

Başkan Selvitopu'na Kamusen'den Övgü!

Başkan Selvitopu\'na Kamusen\'den Övgü!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret eden Kamu-Sen yöneticileri, Başkan’ın belediyecilik tecrübesiyle, çalışkan kimliğiyle Karabağlar’a en iyi hizmeti sunacağına inandıklarını ifade ettiler.

02.06.2014 14:25

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret eden Kamu-Sen yöneticileri, Başkan'ın belediyecilik tecrübesiyle, çalışkan kimliğiyle Karabağlar'a en iyi hizmeti sunacağına inandıklarını ifade ettiler.

Türkiye Kamu- Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kalafat, İzmir Aydın Şube Başkanı Mehmet Solmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabağlar'daki sorunların da konuşulduğu ziyaretin sonunda sendika üyeleri başkana baklava ikram etti.

Başkanın çok yoğun çalıştığını belirten Türk Yerel Hizmet - Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kalafat, bu dönem Selvitopu'nun başarılı hizmetlere imza atacağına inandıklarını söyledi. Kalafat, "Başkanımız Muhittin Selvitopu'nu bürokratlığı döneminden tanıyoruz. Kendisi çok değerli bir insan. Karabağlar'a da en iyi hizmeti yapacağına inanıyorum.' diye konuştu.

Ziyarette yerel yönetimlerin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde de bulunduklarını belirten Kalafat, "Kendisinin enerjisi hiçbir zaman düşmesin diyerek tatlı getirdik. Başkanımız da bu ikramdan çok memnun kaldı." dedi.

Başkan Selvitopu da baklava ikramı karşısında "Tatlı yedik, tatlı konuştuk." diyerek espiri yaptı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selvitopu'na Kamusen'den Övgü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement