Başkan Toltar'a İsu Şube Müdüründen Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Toltar'a İsu Şube Müdüründen Ziyaret

Başkan Toltar\'a İsu Şube Müdüründen Ziyaret

Dilovası İSU Şube Müdürü İsmet Topal, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret ederek kendisini tebrik etti.

15.05.2014 12:05

Dilovası İSU Şube Müdürü İsmet Topal, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret ederek kendisini tebrik etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İSU Şube Müdürü İsmail Topal'ı makamında ağırladı. Dilovası'nın altyapı çalışmalarını ele alan Başkan Toltar ile İSU Şube Müdürü Topal, konuya ilişkin yorumlar yaparak sorunların çözümleri üzerine tartıştılar. Kayapınar Mahallesinin altyapı sorunu ve Eynerce Deresinin kanal temizliği için konuşarak iş makinası temini için istekte bulunan İSU Şube Müdürü Topal'a yardımcı olacağını söyleyen Başkan Toltar, ilkbahar hazırlıkları içerisinde olduklarını ve bu isteğin kendisini sevindirdiğini belirtti.

Dilovası İSU Şube Müdürü İsmet Topal, suyun önemini ve barajların faaliyetlerini anlatarak Dilovası'nın su israfı yapmadığını, fakat suyun boşuna akıtılmaması anlamında, yeraltı hatlarının dikkatle gözlenmesi, herhangi bir boru patlağı durumunda kendilerine bilgi verilmesi gerektiğini, doğanın sağlığı için bunun olmasının önemli olduğunu söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İSU Şube Müdürü İsmet Topal ile olan samimiyetini yaklaşık olarak 20 yıllık arkadaşlığı ile anlattı. Dilovası İSU Şube Müdürü İsmet Topal ise "Allah dostluğumuzu bozmasın" diyerek Başkan Toltar'ı teyit etti. Samimiyetlerini halka hizmet olarak da kullanacaklarını belirten yöneticiler, "Biz yetiştiğimiz toprağın meyvesiyiz" mesajı verdiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toltar'a İsu Şube Müdüründen Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement