Başkan Türel, Batı Çevre Yolunu Karadan ve Havadan İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel, Batı Çevre Yolunu Karadan ve Havadan İnceledi

Başkan Türel, Batı Çevre Yolunu Karadan ve Havadan İnceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Batı çevre yolunun tamamlanmasıyla Antalya trafiği rahatlayacak"

17.09.2014 10:33

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, batı çevre yolunda başlayan çalışmaları karadan ve havadan inceledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte batı çevre yolunda süren çalışmaları inceledi.

İlk olarak yol inşaatıyla ilgili yüklenici firma yetkililerinden brifing alan ve yol çalışmalarının yapıldığı alanı gezen Türel, daha sonra helikopterle yol çalışmalarını havadan inceledi.

Batı çevre yolunun Antalya için çok önemli olduğunu kaydeden Türel, "Yol çalışmaları hızla ilerliyor. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca batı çevre yolunu çözümsüzlüğe ittiler. Bin 800 metrelik bölümü çözemediler. Görev gelir gelmez, bu sorunu çözerek yol yapımını hızlandırdık" dedi.

Bu yolun açılmasıyla Antalya ulaşımının çok rahatlayacağını vurgulayan Türel, özellikle kamyon, tır gibi ağır tonajlı araçların şehir merkezin geçmeyeceğini, Korkuteli kavşağından havalimanına uzanacak alternatif yeni yol ve kuzey çevre yolunun tamamlanmasıyla kent trafiğinde büyük rahatlama olacağını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Türel, Batı Çevre Yolunu Karadan ve Havadan İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement