Başkan Uçar: "Partimizi Daha İleri Taşımak İçin Çok Çalışacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Uçar: "Partimizi Daha İleri Taşımak İçin Çok Çalışacağız"

Başkan Uçar: "Partimizi Daha İleri Taşımak İçin Çok Çalışacağız"

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "koalisyon hükümeti kurma sürecinde AK Parti’nin ülke menfaatlerini gözeten tek parti olma özelliğini sürdürdük” dedi.

20.09.2015 16:00

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "koalisyon hükümeti kurma sürecinde AK Parti'nin ülke menfaatlerini gözeten tek parti olma özelliğini sürdürdük" dedi.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "Milletimiz hiçbir zaman şüphe duymasın, ülkemizin refahı ve huzuru için, belirlediğimiz 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda, AK Parti Fatsa teşkilatı olarak biz, 1 Kasım 2015 seçimi hazırlıklarını tamamladık. Allah'ın izniyle seçim startını vereceğiz" diye konuştu.

Genel merkez bünyesinde kurulan komisyon tarafından günlerdir büyük bir titizlikle yapılan çalışmalar neticesinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan üst komisyona sunulan milletvekili aday adayları arasından seçilen 550 ismin milletvekili adayı olarak belirlendiğini anlatan Uçar, şunları söyledi: "1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem milletvekili genel seçimleri için Ordu'dan aday adayı olan 36 arkadaşımız arasından seçilen 5 milletvekili adayımız ülkemize, Ordu ilimiz ve Fatsa ilçemize hayırlı olsun."

Özellikle kentin medarı iftiharı olan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un ikinci kez Ordu'dan aday olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Numan Kurtulmuş, Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı ve Mehmet Kara, Ordu ilimizden aday olarak gösterilmesine ilçe olarak sevindik. Hayırlı olsun. Fatsa teşkilatı olarak biz ilçemizde partimizi daha ileri taşımak için çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan var gücümüzle çalışacağız. 5'de 5 hedefiyle partimizi Yeni Türkiye yolunda 2023 hedefine emin adımla yaklaştıracak olan Ordu milletvekili adaylarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermek için Fatsa Teşkilatı olarak gerekli çalışmaları yapacağız. Bizim amacımız ülkeye hizmet etmek ve hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Bütün dünyadaki mazlumlar ve ümmet partimizi takip ediyor. Bu ülkeyi yönetmeye ve ülkeyi yönetirken de dünyadaki mazlumlara sahip çıkmamız isteniyor. Tüm dünya bizi takip ediyor. Bizim görevimiz ilimizde 5-0'ı gerçekleştirmektir." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uçar: 'Partimizi Daha İleri Taşımak İçin Çok Çalışacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement