Başkan Yardımcısı Güral Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yardımcısı Güral Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programına Katıldı

Başkan Yardımcısı Güral Mehmet Akif Ersoy\'u Anma Programına Katıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Sarı Köşk’te düzenlenen İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programına katıldı.

24.12.2015 11:38

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Sarı Köşk'te düzenlenen İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katıldı.

Sarı Köşk'te düzenlenen anma programı öncesi Mehmet Öznal'ın " Mevlana'dan Esintiler" adlı kaligrafi ve ebru sanatı sergisini gezen Öznal, sergi hakkında bilgi alıp, eserlere olan beğenisi iletti.

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma programına Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ersan Ulusan, Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Şenler ve Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Tekirdağlı Neyzen Ferit Yavuz'un ney dinletisi ile başlayan programda Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Şenler'in Mehmet Akif Ersoy'un hatıratları ve şiirlerini katılımcılar ile paylaşması ile devam etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yardımcısı Güral Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement