Başkan Yaşar, Yakacık'ta Yozgatlıları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Yakacık'ta Yozgatlıları Ağırladı

Başkan Yaşar, Yakacık\'ta Yozgatlıları Ağırladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yakacık Mesire Alanı'nda düzenlenen Yozgat 3.Kültür ve Sanat Festivali'nde binlerce Yozgatlı vatandaşla bir araya geldi.

07.10.2013 11:18

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yakacık Mesire Alanı'nda düzenlenen Yozgat 3. Kültür ve Sanat Festivali'nde binlerce Yozgatlı vatandaşla bir araya geldi.

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu ile Yenimahalle Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, soğuk havaya aldırmayan hemşeriler piknik alanını doldurarak, gönüllerince eğlendi. Pikniğe, CHP İl Başkanı Zeki Alçın ve yönetimi, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve yönetimi, CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin ve yönetimi, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu, meclis üyeleri ve çok sayıda Yozgatlı vatandaş katıldı. Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu'nun da sahne aldığı etkinlikte vatandaşlar türküler eşliğinde hep birlikte gönüllerince eğlendi. Vatandaşlar "İçimizden çıkmış biri" sözleri üzerine sahneye davet edilen Yaşar'a yoğun ilgi gösterdi.

YAŞAR'DAN ADAYLARA ÖNERİLER

Konuşmasında Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlere aday olanlar için de "Şu an bir yarış var, heyecan var. Bu yarış bitip zirveye oturduğunuzda da heyecanın devam etmesi gerekiyor ki hedef daima zirve olsun" sözleriyle önerilerde bulunan Yaşar, "Sizlerle burada olmaktan onur duyuyorum. Siyaseti ayrımcılık, ötekileştirmek için değil, herkesin mezhebini, dinini özgürce yaşayabilmesi için Yenimahalle de siyaset yapıyorum. Hemşeri derneklerine çok önem veriyorum. Böyle organizasyonlarla vatandaşlar birlik ve bütünlüklerini koruyarak geleneklerini diledikleri gibi yaşıyorlar. 2009 da halka ne söz verdiysek şu an 3 katını gerçekleştirdik. Bu yüzden Yenimahalle tüm Türkiye'de ses getiriyor" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Yakacık'ta Yozgatlıları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement